Privacy statement
Van Empelen Catering neemt de privacy van de bezoekers van deze site zeer serieus. Informatie zoals namen, emailadressen, andere contactinformatie en persoonlijke gegevens die op vrijwillige basis worden verstrekt door de bezoeker worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar gemaakt. De informatie die u geeft, wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld.
Disclaimer
Van Empelen Catering besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle op deze site gepubliceerde gegevens. Van Empelen Catering sluit alle aansprakelijkheid uit voor onjuistheden op deze site en voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de informatie op deze site. Tevens is Van Empelen Catering niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt.
Copyright
© Van Empelen Catering 2003. Alle op deze site vermelde teksten en logo's zijn eigendom van Van Empelen Catering of bij deze site aangesloten bedrijven. KopiŽren of verspreiden van deze informatie is niet toegestaan zonder vooraf schriftelijke toestemming van Van Empelen Catering.
disclaimer | © Van Empelen Catering